Кандидати на левицата се срещнаха с жители на с. Ясно поле

Окт 10, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1755

Николай Копринков се обяви за промяна на досегашното статукво


Предизборната среща в село Ясно поле на Николай Копринков – кандидатът за кмет на община „Марица“, кандидатът за кмет на селото - Каля Видева и кандидатите за съветници от листата на БСП, се превърна в истински празник на надеждата за жителите на селото.
„Докога ще търпим досегашния начин на управление на общината и на селото? Защо управляващите за четири години не насочиха нито един инвеститор тук? Ето отсреща е сградата, която беше подготвяна за Дом за стари хора. Всички се надявахме този дом един ден да заработи, защото очаквахме, че ще осигури работа за местни жители. Но какво се случи – управляващите взеха решение тази сграда да мине в частни ръце. Нещо повече - домът се продава на безценица, реалната му цена е силно занижена. А както виждате в момента, фасадата му се ползва за носител на предизборните материали на Димитър Иванов“ – каза Николай Копринков пред събралото се множество хора на площада. „Аз не съм съгласен с всичко това и затова ви призовавам да гласувате за промяна на досегашното статукво“ – допълни Копринков.
Кандидатът за кмет на Ясно поле - Каля Видева посочи основните приоритети от своята програма: Ремонт на пътя за град Раковски, ремонт на уличната мрежа и изграждане на ВиК инсталация, системно поддържане на зелените площи и облагородяване на парка зад читалището, привличане на инвестиции и осигуряване на работни места, поддръжка на гробищния парк.
Кандидатът за общински съветник в листата на БСП – Тинка Славчева , която е местен жител на селото, призова присъстващите да изберат номер 18 в трите бюлетини – за кмет на община, за кмет на селото и за общински съветници.
Кандидат за кмет на община Марица Николай Копринков кани всички младежи на село Войводиново и общината "Марица" на DJ парти в ресторант „Панорама“ - с. Войводиново от 21.00 ч. на 10.10.2015 г. /събота/. Вход свободен.