Сергей Станишев с подкрепа за кандидатите на БСП в област Пловдив

Окт 13, 2019 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1585

13.10.2019

 На 13 и 14 октомври лидерът на $Партията на европейските социалисти" Сергей Станишев ще бъде в област Пловдив, за да подкрепи кандидатите на БСП за България за местните избори.

На 13 октомври от 13:00 часа в кафе-бар “G12” в присъствието на председателят на ПЕС и евродепутат от левицата Сергей Станишев, БСП -  Раковски ще представи кандидата си за кмет на общината - Стефан Марушкин, листата с кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места.

Пловдивчани ще могат да се срещнат със Сергей Станишев в 15 часа в информационен център „БСП за България” на Главната. Той ще бъде там, за да подкрепи листата на кандидат общинските съветници от пловдивската левица, с водач Николай Радев.

В 18.00 часа е поредната му среща – в община  Калояново. В кафенето под общината Станишев, заедно с кандидата за кмет от БСП Кръстьо Кодошев и кандидатите на левицата за общински съветници и кметове ще се срещнат с жителите на общината.

На 14 октомври Президентът на ПЕС и представител от „БСП за България” в ЕП  ще посети Сопот. В 17.30 часа в къща-музей „ Иван  Вазов“ ще се проведе среща- разговор с гражданите на Сопот. Преди това Сергей Станишев заедно със Станислав Стоенчев, кандидат за кмет на общината ще разговаря с жителите на града на Вазов в изнесения офис на БСП  в центъра на Сопот.