Кметът Димитър Здравков: Показал съм, че заставам зад проблемите на хората в Садово и ги решавам

Дек 16, 2015 0 4661

Продължаваме да инвестираме средства и ангажименти към младите хора

"Парите, които отделяме за спорта, са трикратно завишени. Продължаваме да инвестираме средства и ангажименти към младите хора", заявява кметът на община Садово Димитър Здравков, който на проведените тази есен местни избори бе преизбран от съгражданите си за втори мандат. "Приключих първия мандат с 21 км ново асфалтирани улици", добавя той като част от реализираните от негова страна успехи в полза на хората на общината.

За новия мандат Димитър Здравков си поставя като задачи подобряването на инфраструктурата, градска среда и услугата по сметопочистване, както и продължаване развитието на спорта. "Това са част от приоритетите ми, които съм отстоявал 4 години и ще продължавам и сега с една основна цел - да ги надграждам", обещава Здравков.

"Показал съм, че заставам зад проблемите на хората и ги решавам. По този начин имам самочувствието да кажа, че съм спечелил тяхното доверие", обобщава кметът на Садово в специално видео обръщение след семинара за представителите на БСП в местната власт, състоял се на 5 и 6 декември.