Д-р Емил Караиванов: Асеновград има един път – напред!

Окт 23, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1839

С химна на Родопите официално приключи  предизборната кампания

Снощи официално бе закрита предизборната кампания на кандидатите, подкрепени от БСП, в Асеновград. Председателят на структурата на БСП в Асеновград Енко Найденов приветства всички присъстващи в залата на читалище „Родолюбие”. „Имаме една основна причина, заради която вярата ни е толкова голяма. И тя се нарича Д-р Емил Караиванов”, заяви Енко Найденов, като пожела много работа, хъс и позитивизъм на кандидатите.

Броени часове преди изборния ден кандидатът за кмет на Асеновград д-р Емил Караиванов в емоционално слово каза, че Асеновград има един път и това е да продължи напред. В речта си той благодари на хората около него, които са го подкрепили - симпатизанти, партньори, скептици и противници за претенциите и предложенията, както и за критиките и идеите, които е получил. „Аз няма да кажа като други претенденти за кметския пост, че всички сме в един отбор, защото животът на един град и управлението му не е футболен мач. Ценното на Асеновград е в това не да живеем на отбори, нито да си устройваме дербита и да трупаме публика от страни. Нашият град е жив организъм, общество, пулсиращо с идеи, тревоги, празници, делници, мечти и пътища към тях. Всичко това искам да продължи, а всеки асеновградчанин да се чувства ценен на мястото си и да има причини да е част от своя град, където и да се намира!”, допълни още д-р Емил Караиванов. След тези думи на кандидата за кмет с бурни аплодисменти и пожелания за успех и победа го подкрепиха десетките жители на община Асеновград, присъстващи в залата.

С великолепното изпълнение на химна на Родопа планина „Бела съм, бела юначе” всенародната любимка Росица Пейчева също подкрепи д-р Емил Караиванов и кандидатите за общински съветници. Танцова формация „Етноритъм” завладя публиката с магията на танците от всички държави на Балканския полуостров. „И не забравяйте да бъдете активни на 25 октомври, защото Асеновград трябва да продължи напред с д-р Емил Караиванов”, призова Роси Пейчева.