Хоро като за световен рекорд се изви в Маноле в подкрепа на Копринков

Окт 22, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 848

Над две хиляди човека дойдоха в село Маноле на предизборния митинг-концерт на кандидата за кмет на община „Марица“ Николай Копринков

Над две хиляди човека дойдоха в село Маноле на предизборния митинг-концерт на кандидата за кмет на община „Марица“ Николай Копринков, на настоящия кмет на селото и кандидат за нов мандат Александър Иванов и на кандидатите от листата на БСП за общински съветници. Кандидатът за общински съветник от село Маноле Нонка Атанасова приветства събралите се и обеща да работи за интересите на хората от селото.

Кандидатът за нов мандат и настоящ кмет на село Маноле – Александър Иванов съобщи своите приоритети за следващите четири години: ремонт на ВиК и улиците в селото, ремонт на църковния храм в селото, чийто покрив тече, изграждане на детска площадка в парка на Здравната служба, обновяване на площада, поддържане на гробищния парк.

„Разчитам на моя екип от нови лица, от млади хора, от отговорни специалисти, за да наложим нов модел на управление в община „Марица“, каза в словото си кандидатът за кмет на общината Николай Копринков. "Ще работим с цялата си енергия, за почтено и прозрачно управление, при което всеки един жител ще е наясно какво се случва в Общината, в Общинския съвет и в кметството  на селото“, подчерта той.

В подкрепа на кандидатите се изказа и виртуозният кларинетист Иво Папазов – Ибряма, който със своя оркестър „Тракия“ беше дошъл да весели жителите и гостите на село Маноле: „Манолчани, аз не съм привърженик на никоя политическа партия, но съм привърженик на личности като Сашо Иванов и Ники Копринков. Подкрепете ги, гласувайте за тях!“.

 Всички, които искат да подкрепят Николай Копринков за кмет на община „Марица“, кандидатите за кметове от неговия екип по места и кандидатите за общински съветници от листата на БСП, могат да го направят като изберат номер 18 в трите бюлетини.