Николай Копринков: Ще работим упорито от първата до последната минута на мандата

Окт 20, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 843

Аз и моят екип от съветници и кметове по места няма да ви хвърляме прах в очите с празни обещания

Жителите на село Рогош посрещнаха кандидата за кмет на община „Марица“ Николай Копринков и кандидатите от листата на БСП за общински съветници. Настоящият кмет и кандидат за четвърти пореден мандат  - Георги Георгиев приветства жителите и гостите на селото и обяви основните акценти от управленската си програма за следващите четири години: изграждане на детска градина, изграждане на канализация за отходни води в източната част на селото,  изграждане на пътна инфраструктура, вътрешни улици и тротоари, оформяне на места за отдих.

Николай Копринков категорично обори невярното твърдение на своя опонент – настоящия кмет Иванов, който преди няколко дни пред жителите на Рогош заяви, че Копринков иска да закрие общината „Марица“. „Ако исках това, нямаше да се кандидатирам за кмет, а щях да оставя Димитър Иванов да управлява още един мандат и община „Марица“ сама щеше се закрие. Но тъй като ме е грижа за хората и не ми е безразлично какво ще бъде нашето бъдеще, аз се изправям пред вас и искам вашата подкрепа за промяна на досегашното  статукво“, каза още той.

„Аз и моят екип от съветници и кметове по места няма да ви хвърляме прах в очите с празни обещания. Можем да ви гарантираме само едно – че ще работим упорито от първата до последната минута на мандата“, каза Николай Копринков.

Кандидатът за общински съветник от Рогош Виолета Христодулова се обърна към жителите на селото: „Преценете кандидатите по техните възможности и капацитет и направете най – важния избор – на кого ще поверите своето бъдеще. Гласувайте с номер 18 за кмет на община, за кмет на Рогош и за общински съветници“.

За доброто настроение на всички се погрижиха самодейците при Народно читалище „Изгрев“ - село Рогош.