С. Новаково посрещна д-р Емил Караиванов с домашно приготвена пита

Окт 21, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 802

Присъстващите жители на село Новаково пожелаха на д-р Емил Караиванов и кандидатът за кмет на селото Мария Димитрова още на първия тур на изборите да бъдат избрани за кметове на общината и селото

Кандидатът за кмет на Асеновград д-р Емил Караиванов, подкрепен от БСП, и кандидатите за общински съветници бяха посрещнати в препълнената зала в село Новаково с голяма домашно приготвена пита и пожелание за успех. В приятна атмосфера хора, дошли заедно да обсъдят проблемите на селото и общината, и заедно да продължат да решават въпросите си и след изборния ден, започна предизборната среща. В хода на дискусията се откроиха предложения за следващия мандат, свързани с инфраструктурата на селото и нерешеният от държавата проблем с плана за земеразделянето и параграф четвърти още от 90-те години на миналия век. Присъстващите жители на село Новаково пожелаха на д-р Емил Караиванов и кандидатът за кмет на селото Мария Димитрова още на първия тур на изборите да бъдат избрани за кметове на общината и селото.

Кандидатите за общински съветници Екатерина Гешева, Крум Марков, Красимира Вангелова, Атанас Николов и Валентина Атанасова се срещнаха с жители на квартал „Възраждане” в Асеновград. Жителите на квартала изразиха задоволството си от новите детски площадки и преустройството на кварталния пазар. Пожелаха на кандидата за кмет д-р Емил Караиванов да получи втория кметски мандат още на 25 октомври, защото знаят, че той няма да има нужда от адаптация на нова длъжност, а веднага ще започне с неотложните проблеми, като един от тях е подобряване  организацията на движение в техния квартал.