Д-р Емил Караиванов: Ще се изградят нови съоръжения за ограничаване скоростта и допълнително видеонаблюдение в Асеновград

Окт 20, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1642

По повод църковния празник Успение на Свети Йоан Рилски кандидатът за кмет на Асеновград посети църквата

По повод църковния празник Успение на Свети Йоан Рилски кандидатът за кмет на Асеновград д-р Емил Караиванов, подкрепен от БСП, посети църквата, носеща името на светеца, за да запали свещ за здраве, успех и благоденствие. След това заедно с него кандидатите за общински съветници Атанас Николов, Валентина Атанасова, Ваня Костадинова и Яна Стоева се срещна с жителите от квартал „Баба Тонка”. Хората от квартал „Баба Тонка” обсъдиха с д-р Емил Караиванов възможностите за благоустрояването на квартала им през мандат 2015-2019 година. Д-р Емил Караиванов сподели идеята на жителите на квартала за цялостно проектиране на кварталната градинка и реализирането на един „мини парк”, в който ще има футболно игрище, детска площадка и място за отдих. В програмата за управление през следващия мандат д-р Емил Караиванов предвижда за изграждане на нови съоръжения за ограничаване скоростта на движение и разширяване системата за видеонаблюдение в кварталите на Асеновград.

В края на празничния ден д-р Емил Караиванов подари мини футболни вратички за игра на малчуганите от квартала.

Д-р Емил Караиванов се срещна с жители на квартал Горни Воден

Кандидатът за кмет на общината, заедно с кандидатите за общински съветници, се срещнаха и с жители на асеновградския квартал Горни Воден. В кафене „Авери” избирателите поздравиха кмета за успехите през изминалия мандат. Те споделиха, че за квартала за една година е направено повече, отколкото за последните 25 години и честитиха на кмета д-р Емил Караиванов приза „Най-красив град на България” като заслужена награда за постигнато. В надпревара избирателите започнаха да редят и новите задачи за втория кметски мандат на д-р Емил Караиванов: рехабилитация на улици в квартала, допълнителни съдове за битови отпадъци, транспортното обслужване, читалищната сграда. Д-р Емил Караиванов пое ангажимента веднага да бъде отремонтиран покрива на детската градина, да се преразгледа разписанието на автобусите заради учениците, да се завърши в срок ремонта на улица „Гергана”. Предизборната среща завърши с пожелание за успех от жителите на квартал Горни Воден към кандидатите на коалицията и успешен втори мандат на д-р Емил Караиванов.