Кандидатът за кмет на общ. Марица Николай Копринков: Ще извадя Стоево от калта

Окт 18, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 932

Левият завой на селото е необходим и трябва да се случи час по-скоро!

Над 400 жители от Строево дойдоха на площада в селото на предизборен митинг с кандидата за кмет на община Марица Николай Копринков и с неговия екип от кандидати за съветници и кандидати за кметове на населените места.

„Недопустимо е в голямо село като вашето да има улици без каквато и да е настилка. Какво направи общината през тези четири години за вас и за Строево?  Къде е така обещаваното кръстовище, за което се изговори толкова много през изтеклия мандат? Левият завой на селото е необходим и трябва да се случи час по-скоро!“, категоричен бе Копринков. „Ще извадя Стоево от калта“, каза още кандидатът за кмет на община Марица, с което спечели бурните аплодисменти на жителите на селото.

Кандидатът за кмет на селото Борис Ганев представи пред строевци своите приоритети за бъдещото развитие на селото. За основна цел той си постави ремонта на улиците и създаване на нова ВиК мрежа, привличането на инвеститори, които да осигурят нови работни места за местните жители и изграждането на система за видеонаблюдение на територията на селото. Той изтъкна като приоритети и поддържането на напоителните канали, поддръжката и подпомагането на местния футболен отбор, ремонта на детската градина и училището, създаването на самодеен състав в селото и  поддръжката и разширяването на гробищния парк.

Кандидатите за общински съветници от село Строево Стойчо Христозов и Кръстьо Ливров поискаха подкрепата на хората от своето село и ги призоваха да гласуват с номер 18 в трите бюлетини: за кмет на община, за кмет на село Строево и за листата с общински съветници.