Николай Копринков: Младите хора и хората в активна възраст трябва да имат сигурност и стабилни доходи

Окт 15, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1170

Затова нека заедно да направим нашето бъдеще по-добро

Кандидатът за кмет на община „Марица“ Николай Копринков се срещна с жителите на село Войсил. Заедно с него на митинга присъстваха кандидатите за общински съветници от БСП Виолета Христодулова от Рогош, Богдан Богданов от Скутаре, Владислава Казакова от село Царацово, Ваня Петкова от село Костиево, както и кандидатите за кметове Атанас Атанасов на село Царацово, Иван Пънтев на село Крислово, Тодор Пехливански на село Бенковски, Мария Георгиева на село Скутаре, Красимир Минков на село Труд, Димитър Спасов на село Радиново.

Кандидатът за кмет на село Войсил Георги Жулев се обърна към жителите на селото и поиска тяхната подкрепа за осъществяване на неговия стремеж за едно по-добро бъдеще на хората, живеещи в него. „Заявявам открито и отговорно своята воля ЗА ДОСТОЕН ЖИВОТ!“, каза той. Негови основни приоритети за управлението на селото са: ремонт на ВиК инсталацията, ремонт на тротоарите и уличната мрежа, осигуряване на специални грижи към възрастните хора и всички нуждаещи се, подпомагане на земеделските производители, поддържане на селскостопанските пътища, привличане на инвестиции и осигуряване на по-голяма трудова заетост, поддържане на гробищния парк.

Николай Копринков призова всички жители на селото да гласуват с номер 18 в трите бюлетини: за кмет на населено място, за кмет на община и за общински съветници. „Хората от всичките деветнадесет села в община „Марица“ заслужават по-добър живот. Младите хора и хората в активна възраст трябва да имат сигурност и стабилни доходи, за да виждат бъдеще за себе си и децата си в общината, възрастните хора и хората с увреждания трябва да имат достоен живот. Затова нека заедно да направим нашето бъдеще по-добро“, каза Николай Копринков.