Миков и Гергов с флашмоб „КОД: ЧЕРВЕНО“ в Пловдив

Окт 11, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1997

Миков Миков: Промяната за Пловдив ще дойде само с Георги Гергов и № 5

Председателят на БСП Михаил Миков заяви своята категорична подкрепа за кандидата на левицата за кмет на Пловдив Георги Гергов, кандидатите за кметове на райони и за общински съветници. В центъра на града под тепетата Миков и Гергов бяха посрещнати от младите кандидати на листата на БСП в общината, а членовете на Младежкото обединение на БСП-Пловдив ги изненадаха с флашмоб „КОД: ЧЕРВЕНО“. Те изписаха „Път“, „Промяна“, „Прогрес“, „Пловдивчани“, „Пловдив“ с № 5.

Миков Миков: Промяната за Пловдив ще дойде само с Георги Гергов и № 5

„Пловдив е узрял за промяна. Тя ще се осъществи, когато хората гласуват с № 5, за нашия кандидат Георги Гергов и за нашата листа“, заяви лидерът на БСП Михаил Миков. Той обясни, че Гергов е човек, който се е доказал в стопанското управление, а града има нужда от добър стопанин, от реализация на онези проекти, които са били „забатачени” през мандата на досегашния кмет. Той подчерта, че Пловдив страда от пропуснатите възможности за осъществяване на проектите за водоснабдяване и канализацията, стадиона „Пловдив“, който пустее от години. „Георги Гергов е доказал, че умее да организира и да осъществява своите проекти, което е видно от всичко, с което се е захванал“, категоричен бе лидерът на левицата.

Георги Гергов: Ние сме на ход с № 5

„Пловдив има нужда от промяна и тя ще се случи с № 5. Ние обещаваме само това, което можем да постигнем“, заяви лидерът на БСП-Пловдив и кандидат на левицата за кмет на града Георги Гергов. „25 години се наслушахме на обещания и на лъжи, които след това се забравят. Резултатът от тях е хаос, огромни дългове, пропуснати милиони по европроекти“, припомни Гергов. Той подчерта, че градът е изгонил своите деца и е забравил своя вековен път и трябва да заеме мястото, което му е отредила историята. „Ние сме на ход с № 5. Имаме програма, имаме силен екип. Остава пловдивчани да ни се доверят на 25-ти октомври“, категоричен бе Гергов.

По отношение на икономическите приоритети, залегнали в програмата на левицата в Пловдив, кандидатът на БСП посочи, че трябва да има нова стратегия за развитие и привличане на инвестиции. Той пое ангажимента да се справи с наследения хаос в строителството, администрацията и другите сфери на обществения живот. „Нашите кандидати за районни кметове са млади професионалисти и заедно с тях ще реализираме своята програма, за да защитим интересите на пловдивчани“, заключи Георги Гергов.