Добромира Тошева, кандидат за районен кмет с №5: Mикрорайон А13 в Тракия e забравен от Бога

Окт 11, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 742

„Аз ще предприема мерки, за да направя живота ви по-сигурен и спокоен”

“Mикрорайон А13 в Тракия e забравен от Бога”. Това обобщение направи кандидатът за районен кмет с №5 Добромира Тошева след среща с живеещите там. Инфраструктурата на междублоковите пространства, затревените площи на изоставения прелез с противоречиви пътни знаци, включително и на импровизирания стадион, на който Общината е поставила само две футболни вратички, са част от тревогите на хората. В допълнение са бездомните кучета, от които децата са страхуват и родителите им се оплакват. Тук се намира и последна спирка на градския транспорт, но липсват елементарни условия за кондуктори и шофьори за почивка в регламентираните 10-15 минути между курсовете.

С разрешаването на горепосочените проблеми ще се заеме от първия ден, ако бъде избрана Добромира Тошева. Тя се ангажира с административна реформа и прозрачно управление, което във всеки момент да бъде в услуга на гражданите. „Хората ме питат защо плащат данъци и такси, когато трябва сами насипват пътеките до входовете, за да не газят кал, да косят тревата между блоковете, а аз питам къде е кметът в случая?”, каза Тошева. В микрорайон 13 се налага да благоустрояват и пред гаражите, за които си плащат редовно наема, защото иначе водата след дъждовете влиза вътре, стана ясно от срещата. Жителите са гневни на органите на реда и на местната власт, защото на територията около Скобелева майка процъфтява бизнеса с проституция и наркотици.  „Децата ни са свидетели на това, безброй са сигналите ни до районната администрация, но тя е абдикирала”, споделиха живеещите там.

„Аз ще предприема мерки, за да направя живота ви по-сигурен и спокоен”, посочи Добромира Тошева и обясни как ще сложи край на този тормоз. Тя гарантира, че застава зад всяка своя дума, защото до компетентността поставя почтеността и справедливостта.