Д-р Емил Караиванов: Система за видеонаблюдение ще има и в селата

Окт 11, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1520

Въпросите, които поставяте ще бъдат решавани бързо и навреме, както и досега

Kандидатът за кмет на Асеновград, подкрепен от БСП, д-р Емил Караиванов, заедно с кандидата за кмет на село Леново Петко Вакрилов, се срещнаха с избирателите от селото. В пълната зала на читалището се бяха събрали  десетки жители на селото и кандидатите от всички партии за кмет на селото, за да обсъдят с д-р Емил Караиванов проблемите, които ги вълнуват, свързани с опазване на частната собственост и защитата на земеделската продукция, за по-сторг контрол по пътищата, за спешен ремонт на покрива на читалищната сграда. Най-актуалният за тях въпрос сега е снабдяването на населението с дърва за огрев. В отговор на техните въпроси кандидатът за втори кметски мандат д-р Емил Караиванов увери хората, че преди обяд е провел нарочна среща с директора на държавното горско стопанство в Асеновград, който е поел ангажимент, че до един месец този въпрос ще бъде решен във всички села на общината. Д-р Караиванов заяви пред присъстващите, че решаването на всички проблеми и предложения зависи в голяма степен от активността на местния кмет и се обърна към всички кандидати да поставят тези въпроси още от първите дни на новия мандат пред кмета на общината и той се ангажира с тяхното бързо решаване.

Д-р Емил Караиванов изложи пред избирателите тази част от предизборната си платформа, която се отнася до сигурността, обществения ред и защитата на собствеността и заяви, че система за видеонаблюдение на важни общински и обществени обекти ще бъде разширена и в малките населени места на общината с цел ликвидиране проявите на вандализъм и посегателство върху имущество. На срещата в село Леново присъстваха и кандидатите за общински съветници Мария Вълканова, Екатерина Гешева, Атанас Николов и Валентина Атанасова, които участваха в разясняване на избирателите на технологията на гласуване на местния вот на 25 октомври.

В обновената и препълнена зала в читалището на село Избеглии кандидатът за кмет д-р Емил Караиванов, кандидатите за съветници Енко Найденов, Маргарита Стоилова, Ели Даракчиева, Божидал Носиков и Борис Колев, досегашният кмет и кандидат за втори кметски мандат Йордан Райчев, бяха посрещнати с бурни аплодисменти от присъстващите избеглйци, които веднага заявиха откритото си и ясно желание този екип на общината и селото да продължи своята работа и през следващия мандат. Срещата с жителите на село Избеглии премина в атмосферата на взаимно доверие и убеденост, че въпросите, които поставят ще бъдат решавани бързо и навреме, както и досега. Накрая кандидатът за кмет на село Избеглии  Йордан Райчев покани всички на големия предизборен митинг-концерт на 17 октомври в центъра на селото.