Емил Караиванов се ангажира с разширяване на зоните със свободен достъп до интернет

Окт 09, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1435

Той и кандидатите за общински съветници откриха предизборна шатра в центъра на Асеновград

Кандидатът за  кмет на общината от листата на БСП - АБВ, ППК”Екогласност” –  д-р Емил Караиванов и кандидатите от листата за общински съветници откриха днес заедно с представители на Младежкото обединение в БСП предизборна шатра в центъра на града пред Старата община, където хората ще могат да се информират за предстоящите събития  и срещи, организирани от предизборният щаб. Ще има постоянно присъствие на младежи, които ще предоставят на гражданите платформата на партията и програмата за управление на кандидата за кмет. На разположение на гражданите е книга за предложения и препоръки към кмета и неговия екип, която след приключване на кампанията ще бъде предадена на новоизбраните управници. 
          При откриването д-р Емил Караиванов сподели, че бъдещето на Асеновград това са младите хора. Сред основните акценти от управленската програма на кмета: образованието и неговата база,  разширяване практиката за получаване на ученически стипендии и отличия за изявени деца и ученици-таланти, ежедневно качествено училищно хранене, полуинтернатно обучение, разширяване достъпа на ученици до извънкласни форми и изяви, цялостно реновиране на стадион „Шипка” и спортна зала „Асеновец”, изграждане на закрит плувен басейн, зала за тенис на маса, билярд и снукър, обезопасяване за стена за скуош, изграждане на нови открити спортни и фитнес площадки, скейт и ролер зони и разширяване на зоните със свободен достъп до интернет (Wi Fi) в града.
            Въпреки дъждовното време, първите червени балони с номер едно на коалицията тръгнаха от шатрата заедно с новите си притежатели – избиратели от града.