Георги Гергов: Деян Дойнов е носител на промяната за община Сопот

Сеп 17, 2015 ПЛОВДИВ Новини БСП 0 2100

С номер 1  БСП-Сопот се регистрира за предстоящите местни избори

С номер 1  БСП-Сопот се регистрира за предстоящите местни избори. За да представи и заяви категоричната си подкрепа за кандидатите за кмет на община Сопот, кмет на Анево и общински съветници, в града на Вазов бе и лидерът на социалистите в областта Георги Гергов.

“Радвам се, че Деян Дойнов е нашият кандидат за кмет на Сопот. Млад, упорит, с хъс и възможности, човек, който се е доказал. За да има бъдеще община Сопот е необходима промяна в управлението и тази промяна трябва да се случи днес, защото после ще е късно. Деян е носител на промяната”, допълни областният шеф на партията и кандидат за кмет на Пловдив Георги Гергов.

Млада и с експерти, така определи листата за общински съветници кандидатът за кмет на общината Деян Дойнов и подчерта, че за него е чест да води тази  листа.  “Всичко, което правим го правим, e за едно по-добро бъдеще на жителите на Сопот и Анево. Всички ще работим заедно общината ни да се превърне в една нормална европейска община. Надявам се след четири години наше управление, да се поздравим с добри резултати за всички ни”, заяви той. 

Кандидатите от Сопот пожелаха на областния си лидер успех в предстоящите местни избори, като кандидат за кмет на областния град Пловдив.