Инж. Милена Колева с пряка връзка с гражданите на район Западен в Пловдив

Телефон 0878 365535 ще пряката връзка с инж. Колева и нейния екип

„Горещ телефон” за връзка с жителите на район „Западен“ открива инж. Милена Колева, кандидат на БСП за районен кмет.  От понеделник, 17.08.2015, живеещите в него ще могат да подават сигнали за нередности, жалби, да споделят проблеми, да дават мнения и предложения за по-доброто му развитие.

„Вече две седмици обикалям с екипа си из района и това, което виждам определено не ми харесва.  Занемарени зелени площи и междублокови пространства, опасни детски площадки, недостатъчно места за отдих, лошо сметосъбиране, разбити вътрешноквартални улици, тротоари, по които е невъзможно да се придвижват пешеходците и липса на достатъчно места за паркиране“, посочи инж. Колева като част от проблемите, с които ежедневно се сблъскват жителите на района и  които споделят при срещите си с нея. По нейните думи състоянието на спортните бази в района е плачевно. „Като човек, който е загрижен за хората съм, амбицирана в кампанията да достигна до всеки един жител, да чуя проблемите и мнението на всеки един. С тази цел е и разкриването на телефонната линия“, коментира тя.

Телефон 0878 365535  ще бъде връзката с инж. Колева и нейния екип. Писмени сигнали, мнения и предложения могат да бъдат оставяни и в  специално открита за това пощенска кутия в клуба на БСП в район Западен на ул. „Йордан Гавазов” №4.

„Със съвместните ни усилия, заедно можем да върнем красотата на Западен“, уверена е Милена Колева.