Младежкото обединение на БСП-Пловдив с поредица инициативи за Деня на детето

Май 31, 2015 Новини БСП 0 1394

Серия от празнични прояви за малчугани подготвят младите социалисти по повод Международния ден на детето – 1 юни

Серия от празнични прояви за малчугани подготвят младите социалисти по повод Международния ден на детето – 1 юни. В 11:00 часа утре в Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ „Св. Георги” членове на Младежкото обединение ще зарадват малките пациенти с комплекти за рисуване. Арт пакетите включват блокчета за рисуване, боички и цветни моливи. Те ще присъстват и на тържеството, което по традиция лечебното заведение организира за малките. Час по-късно друга група представители на младежката структура ще посетят детското отделение на МБАЛ „Св. Мина” с пакети лакомства, осигурени от клуб „Медик” към ГС на БСП.
 
По-късно членовете на Mладежкото обединение в БСП ще бъдат гости на тържеството в КСУ „Олга Скобелева” по повод откриването на Център за настаняване от семеен тип, за ремонта на който през м. ноември  2014 година на благотворителен базар социалистите събраха и дариха сумата от 1 200 лв.
 
За финал на детския празник от Младежкото обединение обещават парти в Цар Симеоновата градина,  където малки и големи ще се забавляват с балони, десетки подаръци и много настроение.