Георги Търновалийски поздрави Управителния съвет на Търговско-промишлената палата в Пловдив

Май 29, 2015 ПЛОВДИВ Новини БСП 0 1517

Народеният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Търновалийски, единствен от законотворците на Пловдив, уважи тържествената церемония на Търговско-промишлената палата – Пловдив по повод 120 години от учредяването й и 25 години от възстановеното й функциониране, която се проведе снощи в зала Съединение на Регионалния исторически музей

Народеният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Търновалийски, единствен от законотворците на Пловдив, уважи тържествената церемония на Търговско-промишлената палата – Пловдив по повод 120 години от учредяването й и 25 години от възстановеното й функциониране, която се проведе снощи в зала Съединение на Регионалния исторически музей. Той поздрави лично председателя Добрина Проданова и членовете на Управителния съвет на организацията, която е стабилен гарант за свободната стопанска инициатива в условията на пазарна икономика.
 
            „Ролята на Търговско-промишлената палата – Пловдив е безспорна в стопанския живот на града и България”, изтъкна Търновалийски, и добави, че  усилията й са изключително важни и дълбоко ценни за деловите среди, за малките и средни предприемачи. По думите му доверието на бизнеса към ТПП в Пловдив е доказателство за коректно изградени взаимоотношения, които са достоен пример за цялото ни общество.
 
Георги Търновалийски пожела здраве на екипа , успешни бъдещи проекти и по-добри икономически перспективи. Той увери, че в негово лице организацията има съмишленик и остава на разположение за съвместни инициативи в търсенето на  решения за икономическо развитие на Пловдив и региона.