БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ с изнесени приемни в Пловдив

Сеп 18, 2014 Новини БСП 0 1863

Срещите и разговорите  на пловдивчани с кандидатите за народни представители от листата на Пловдив град с № 22  във фронт офиса на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ на главната улица в града, става все по-масови и конструктивни

Срещите и разговорите  на пловдивчани с кандидатите за народни представители от листата на Пловдив град с № 22  във фронт офиса на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ на главната улица в града, става все по-масови и конструктивни. Обмен на мнения, идеи, критика и самокритика – такава е атмосферата досега, такава се очаква да бъде и в петък, (19.09). Първи – от 10.30 до 13.00 часа, ще отговаря на въпросите на избирателите третият в листата – доц. д-р Георги Йорданов, подкрепян от доц. Кирчо Атанасов и Антон Мартинов. Тримата ще представят позицията на левицата за здравеопазването и образованието, обвързани със социалните потребности на хората, за да бъде животът им по-достоен. От 17.30 до 20.00 часа тук ще бъде младият високообразован Красимир Трифонов в екип с двама общински съветници – Минка Сърнешка, с дългогодишен управленски опи, и Тодор Кръстев – изтъкнат юрист. Те са амбицирани да работят за привличане на европейски и национални средства за приоритетнтите за Пловдив и региона области – образование, култура и туризъм.

Продължават и младежките рейдове по райони. В петък след 18 часа ще почервенее квартал „Прослав” – червени фланелки, червени вратовръзки, червени листовки – с № 22 и девиз „Достоен живот в справедлива държава!”.