Фронт офисът на „БСП лява България” свързва пловдивчани с бъдещите депутати

Сеп 15, 2014 Новини БСП 0 2021

Всеки един кандидат-депутат от пловдивската листа с №22 ще бъде на разположение на гражданите

Всеки един кандидат-депутат от пловдивската листа с №22 ще бъде на разположение на гражданите. Срещите ще се случват във фронт офиса на „БСП лява България” на Главната. По два екипа – преди обед от 10.30 – 13.00, и следобед от 17.30 – 20.00, ще посрещат фронтално въпросите, редложенията и претенциите на пловдивчани за управлението на държавата. Така всеки ден до 5 октомври.

Днес до обяд фронт офисът се превърна в дискусионна платформа за образоваността и предприемчивостта на българина с участието на Захари Георгиев, с доказан депутатски опит и няколко законодателни инициативи през изминалите парламентарни години. Младите Красимир Карамфилов и Ивайло Димов защитиха правото на младите специалисти и професионалсти да се развиват в България. Разговорите с пловдивчани продължиха и следобед, когато третият в листата доц. д-р Георги Йорданов, подкрепян от доц. Кирчо Атанасов и Антон Мартинов, представиха платформата на левицата в здравеопазването и образованието.

Утре, вторник, 16 септември, управленските политики на „БСП лява България” ще обсъдят с гражданите други два екипа от по трима кандидат-депутати от Пловдив. Мястото  на срещите вече е познато – фронт офисът на Главната с № 22, часовете – също.

От 10.30 екипът на бъдещите депутати се води от Калин Милчев, народен представител в 42-то Народно събрание, който мечтае да превърне Пловдив и България в модерни дестинации. Ще го подкрепят Атанас Петков, който не възнамерява да спира атаката си срещу политическото безхаберие, и от адвоката Георги  Атанасов, който пък отстоява върховенство на закона и социалната справедливост.

От 17 часа Красимир Трифонов води екип от двама общински съветници – Минка Сърнешка и Тодор Кръстев. Дамата настоява физическата култура и спортът да се превърнат в едно от водещите направления в държавната политика, а адвокатът - най-старият жив град в Европа, Пловдив, да получи признанието, което заслужава.