Миков, Дъбов и Търновалийски разговаряха със студенти в Пловдив

Сеп 14, 2014 Новини БСП 0 2513

В цяла Европа и по света младите хора са леви, а те са перспективата и общественият двигател

В цяла Европа и по света младите хора са леви, а те са перспективата и общественият двигател. Това каза председателят на БСП Михаил Миков пред студенти от Колежa по икономика и администрация в Пловдив. Бъдещи икономисти, финансисти, бизнес администратори и желаещи да работят в системата на националната сигурност препълниха аудиторията на учебното заведение за разговора с председателя на 42-то НС и двамата водачи на листите на социалистите в града и областта Георги Търновалийски и Димитър Дъбов. „Отиваме на тези избори със самочувствието, че можем да привлечем лявата част на българските граждани, които са повече”, сподели Миков. Той анализира политическата обстановка, доминирана по думите му от ПР и телевизионни техники и допълнена от липсата на доверие, което характеризира периодите на криза. „В тази ситуация е доста трудно да се разчетат политическите послания, а хората очакват чудеса, но такива няма”, поясни Михаил Миков. Той подчерта предимствата на столетницата със своята 120-годишна история, в която е била на власт и опозиция, но винаги е давала хоризонти на развитие.
 
„През последната година и няколко месеца нашата основна цел в управлението беше размразяването на доходите, направеното от БСП бе в тежки условия на натиск и сложно партньорство с ДПС”,  заяви водачът на пловдивската листа Георги Търновалийски. Като бивш зам.-финансов министър той потвърди, че държавата е финансово стабилна и посочи фактите.
 
Водач на кандидатите за народни представители за Пловдив област Димитър Дъбов очерта главните проблеми на 17-те общини. „Спрени от ГЕРБ проекти за водната инфраструктура, недовършени ремонти на пътища и безработица”, каза той.