Кристиан Вигенин в Пловдив: Ще работя за всички граждани

Окт 22, 2021 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 557

22.10.2021 г.

Коалиция „БСП за България“ стартира предизборната си кампания в Пловдив пред десетки  симпантизанти и районните лидери на БСП в града. 

„За мен е чест да участвам в кампанията на 16 МИР- Пловдив. Мисията, с която сме се заели, си заслужава, защото България няма време за губене. Изготвихме визия за България, която е ангажимент за следващите години. Трябва да бъде създадено стабилно правителство, което да решава сериозните проблеми още от първия ден. Искаме всяко българско семейство да преживее спокойно зимата. Ситуацията с пандемията доведе до безпрецедентни мерки и ще ни бъде тежко. Надявам се, че чрез медиите и новите технологии ще ни помогнат да стигнем до повече пловдивчани. Вярвам, че с пловдивските социалисти ще работим заедно за общата ни цел. За първи път водя листата в Пловдив и вярвам, че пловдивчани ще ме подкрепят. Няма значение дали ще вляза от тук или от Ямбол, аз ще работя за всички граждани“ - каза водачът на листата Кристиан Вигенин.

„БСП промени начина, по който се водят преговори в парламента – по програма и политики. От самото начало сме с Румен Радев и Илияна Йотова и вашият глас за тях, ще е и наша победа“, подчерта Вигенин.

Вторият в листата Иван Петков – Бебето увери присъстващите, че ако му гласуват доверие да бъде в парламента, ще защитава интересите на Пловдив и неговите жители.

Срещата с гражданите се проведе пред предизборния павилион на БСП на пл. „Стефан Стамболов“. Преди това кандидатите положиха цветя пред Паметника на Съединението и преминаха през Главната улица, като разговаряха с пловдивчани за проблемите и предстоящите избори.