БСП закри предизборната кампания в 17 МИР в Асеновград

Апр 02, 2021 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1569

02.04.2021

В последния ден от предизборната надпревара Манол Генов –  асеновградчанин и водач на листата на коалиция „БСП за България” в 17 МИР – Пловдивска област покани своите колеги от листата на закриване на кампанията на Парламентарни избори 2021 в центъра на Асеновград. На събитието присъстваха кандидатите за народни представители Веска Ненчева, Енко Найденов, Захари Христов, Спасимир Спасов и Борис Янчев.

С ефектен флаш-моб младежите от БСП посрещнаха кандидатите с надпис от табелки:”На 04.04. с номер 4”. Тяхното  послание е и към всички граждани  в областта да подкрепят кандидатите от листата на БСП за по-достоен живот и по-светло бъдеще в България.

Пред нас са последните  часове преди и тази предизборна кампания да отиде в историята. Аз искрено съм убеден, че всеки един от кандидатите направи всичко възможно да се срещне с повече избиратели, да изпрати повече послания в медиите и  социалните мрежи. Социалистите и симпатизантите от цялата област бяха съпричастни с нашите общи усилия идеите  на БСП и коалиция да стигнат до повече избиратели!”, с тези думи се обърна към кандидатите и гражданите д-р Емил Караиванов - председателят на Областния съвет на БСП-Пловдив.

Манол Генов представи присъстващите кандидати и изрази удовлетворението си от работата на всички през този месец, в тази трудна и нетрадиционна кампания. „Всички ние доказахме, че сме един отбор, който може да работи както индивидуално, така и в екип. Проведохме множество  срещи в цялата област, срещнахме се с много хора, запознахме се с много проблеми, на които ще търсим решенията тепърва. На съвременна България и трябват знаещи, можещи и перспективни хора.” – сподели Манол Генов.

„ Моя призив е не само към тези, които са тук, моя призив е към всички български граждани - коалиция „БСП за България” да стане техния избор  с номер 4 в интегралната бюлетина. Зщото ние и нашите деца заслуват по-добро бъдеще, което може да се случи само с БСП” – сподели Веска Ненчева с асеновградчани.

„Като общински съветник съм запознат с проблемите на жителите на община Асеновград, но сега имах възможност да се запозная и с проблемите на останалите общини в Пловдивска област. И повярвайте ми, макар и различни проблеми в различни населени места, това са проблеми,  породени от некадърното управление на ГЕРБ през последните 12 години. Аз съм убеден, че тези проблеми на хората, могат да бъдат решени от коалиция „БСП за България”. Но, разбира се, първо, трябва да ни гласувате доверие с номер 4 в интегралната бюлетина на 4 април”, така другият асеновградчанин в листата Енко Найденов изрази своята готовност  да работи за хората.

Председателят на Областния съвет на БСП д-р Емил Караиванов закри предизборната кампания в Пловдивска област с думите:Заради всичко казано и направено в тази кампания, заради убедеността ми, че за всичко обещано ще се намери решение и защото познавам тези отговорни и борбени хора – нашите кандидати, аз вярвам в нашия успех!

Но преди всичко ви пожелавам да сте здрави и да се пазите!

В неделя, с номер 4 в интегралната бюлетина нека да завоюваме доверието на най-много избиратели!

На добър час!