Д-р Емил Караиванов: Комуналното обслужване в селата е приоритетна задача

Окт 21, 2019 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1455

21.10.2019 г.

„Винаги съм съм се стремял да оказвам необходимата подкрепа на хората, които живеят в селата, защото животът там е по-труден по много причини и смятам, че всяко управление е длъжно да го прави". Това заяви д-р Емил Караиванов, кандидат за кмет на община Асеновград от "БСП за България" в село Избеглии и на среща с избиратели в село Бачково.

"По време на двата мандата съм поддържал  постоянна връзка с кметовете и кметските наместници, защото те са най-близко до хората. Най-важните въпроси за населенито в селата са свързани с комуналното обслужване, транспортните връзки и не на последно място - с поддържането и обновяването на общинската собственост. В предстоящия мандат  ремонтирането и обновяването на читалищни сгради и на стадиони в селата е в програмата на всички кандидати за кметове на кметства, издигнати от коалиция „БСП за България” , каза още  д-р Емил Караиванов.

„Местното самоуправление не трябва да приключва с избора на общинския кмет, общинските съветници и кметовете на 12 кметства. Веднага след изборите във всички населени места, с механизъм за пряк избор, ще изберем както кметски съвети, така и кметски наместници в населените места с под 350 души население”, сподели още кандидатът за кмет на община Асеновград.