Кирил Добрев подкрепи кандидатите за кмет на община Първомай и Асеновград

Окт 18, 2019 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1583

18.10.2019 г.

"Много се радвам, че Брягово е едно от живите села в България, защото аз обикалям из цялата страна и мога да ви кажа, че картината в повечето далеч не е такава. Няма нищо по-хубаво от едно пълно с живот, красиво и тихо българско село". Това каза пред жителите на с. Брягово заместник-председателят на НС на БСП Кирил Добрев. Той беше в Брягово заедно с народния представител Георги Търновалийски, за да подкрепят кандидатурата на Николай Митков за кмет на община Първомай. "Познавам Николай отдавна и съм убеден, че няма да има по-добър кмет на община Първомай от него", каза пред присъстващите зам.-председателят на БСП и допълни, че кандидатът на левицата за кмет на Първомай е един от малкото хора, които със своята активност и пробивност е успял да направи хубави неща за общината.

"В момента, в общини, управлявани от ГЕРБ, хората са наплашени, че ще загубят работата си или, че техни близки ще бъдат уволнени. Това можем да го променим, само ако преборим страха" - подчерта Кирил Добрев. Той припомни, че за последните 10 години управление България е изправена пред демографска криза, а младите хора не искат да живеят тук и емигрират. "Младите хора не искат да живеят в България, защото чувството за справедливост е нарушено, а младият човек има изключително изразено чувство на достойнство и иска да живее нормално" - коментира Добрев. 
По-късно през деня зам.-председателят на БСП, заедно с народния представител Манол Генов и Емил Караиванов - настоящ кмет на община Асеновград, борещ се за пореден мандат, участваха и в работна среща с асеновградския бизнес.