Емил Караиванов към служителите в община Асеновград: Общината зависи от вашия труд и професионализъм

Окт 11, 2019 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 594

11.10.2019

Поздравителен адрес

Уважаеми служители на община Асеновград, скъпи колеги,  

Отбелязваме 12 октомври, Деня на българските общини. Вече повече от 20 години  имаме този специален ден, в който отделяме внимание за смисъла и труда във всяка една българска община. Общината е ценност на демокрацията десетилетия преди този празник. За  нея работят специалисти, хора с идеи и отговорности.

Общината е символ на цялата общност, защитник на общи интереси и подкрепа за всеки нуждаещ се. Аз съм горд, че осем години като кмет на Община Асеновград работя с хора, образовани, мотивирани и с отношение към проблемите на асеновградчани.

Общината е най-добрият израз на идеята за местно самоуправление. Тук е мястото гласът на всеки да се чува, тук се отстояват позиции и се вземат решения. Общинските съветници, общинската администрация, екипите на всички общински структури съществуват заради общото благо на десетки хиляди наши съграждани.

Аз вярвам, че всички вие съзнавате тази висока отговорност, знаете колко много Асеновград зависи от вашия труд и професионализъм. Общината е преди и след нас, защото служители и управление се сменят, но защитата интересите на общината и хората в нея нямат срок. Заради всичко това се обръщам към всички вас и сърдечно ви поздравявам с този специален празник. Бъдете здрави, работете мотивирани и с отговорност, за да бъдете удовлетворени от труда си. Честит празник, колеги!