Инж. Йордан Василев: Ще докажа, че хората са на първо място!

Окт 09, 2019 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 757

09.10.2019

„Нов ден, нов квартал, нови срещи – основните проблеми са все същите. Една и съща е надеждата на хората за промяна. Надежда, че най-накрая някой ще чуе гласа им и ще работи за тях, а не за себе си, както досега“, така описа инж. Йордан Василев – кандидат за районен кмет от „БСП за България” при провелата се снощи среща с жители на ул. „Храбрец“ в Източен.

„В тази гранична част на „Столипиново“  хората са пример за интеграция. Пример са е за това как трябва да се стопанисва жилище и терените край него, констатира кандидатът за районен кмет от „БСП за България". По думите му хората са изразили тъгата си, че всичко правят сами, общината нехае за тях и са изцяло пренебрегнати”.

Други притеснения, споделени по време на срещата: липсата на работа, липсата на контейнери за боклук в конкретната част на района. Инж. Йордан Василев заяви, че в отговор на питане на Николай Радев, депозирано в общинския съвет, пише, че такъв проблем няма, кофи за смет има достатъчно. „Уви, отново местната администрация заблуждава хората. Видно е, че проблем има, а решението е лесно, но трябва ангажираност на властта“, обясни кандидатът.

Допинг центърът за превенция на наркозависими, намиращ се в непосредствена близост до ул. „Храбрец“, е още един проблем, тормозещ гражданите от години. Те обясниха, че се притесняват и живеят под напрежение и че не е редно място, използвано за такава цел, да се помещава непосредствено до жилищни сгради.„Тези центрове са изключително важни, особено за квартал като „Столипиново“. Намирането на нови помещения за тази дейност, за да не бъдат смущавани жителите на района, трябва да е една от първите задачи на новия кмет“, изрази мнение Йордан Василев.

„Комуникацията с Вас не е само по време на избори, за което сме признателни. Затова сме сигурни, че и след 27 октомври няма да ни забравите. Толкова години никой, освен Вас не е идвал тук, за да споделим какво ни тежи“, така гражданите си взеха довиждане с инж. Василев.

„Дълги години доверието в институциите бива губено. Позволете ми да ви покажа, че хората и техните нужди са на първо място!“, заключи Йордан Василев.