Д-р Емил Караиванов: Трябва да умножим местата за спортуване на младите асеновградчани

Окт 07, 2019 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1296

07.10.2019

“Длъжници сме на младите хора и техните интереси, особено в спорта. Асеновград винаги е имал отношение към спорта, затова е имал и има десетки талантливи спортисти. Но възможностите за по-масов спорт на повече места из града е нещо, в което трябва да  инвестираме.” Това каза д-р Емил Караиванов, кандидат за кмет на Асеновград, издигнат от "БСП за България" по време на  Стрийт фитнес състезание в централния парк на града.

На спортната площадка д-р Караиванов заедно с кандидатите за общински съветници от листата на коалиция „БСП за България" – Енко Найденов, Екатерина Гешева, Анна Иванова, Петко Чирпанлиев, Ваня Гераксиева, Ваня Костадинова и Сийка Киркова, станаха съпричастни на спортното състезание,  чийто организатор бе най-младият кандидат за общински съветник в листата – студента Димитър Илиев.  Атрактивни забавления с анимационни герои създаваха настроение на присъстващите, докато десетки  участници показаха своите умения в пет категории на стрийт фитнеса.

Изявата е част от поредицата мероприятия от спортни срещи на д-р Емил Караиванов и пореден повод той да запознае асеновградчани с акценти от платформата си за управление за мандат 2019-2023 година.