Десислава Йорданова: Жителите на район „Западен“ искат спокойствие и сигурност

06.10.2019

Едно от любимите ми места в район "Западен" е парк "Отдих и култура". За съжаление той често е обект на вандалски актове и общината трябва да възстановява изпочупеното. Затова един от приоритетите в програмата ми за управление на района е поставяне на охранителни камери на обществените места и паркове на територията на района“, сподели кандидатът за районен кмет от „БСП за България“ Десислава Йорданова.

Гражданите, с които тя разговаря споделиха, че, поради нарастващото застрояване на терена и постоянното движение на тежки машини, тротоарите са започнали да се разбиват и по тях има оставени строителни отпадъци. Йорданова увери, че като кмет ще осъществява по-строг контрол и дори ще налага санкции при такива нередности.

Хората посочиха и други проблеми в близост до парка - неподдържани зелени площи, превърнали се в джунгла, нерегламентирано сметище и жилище на клошари, изоставени терени, където могат да бъдат видени използвани спринцовки и опаковки от различни медикаменти. Служителите на "Общинска охрана" не трябва да бъдат само по централната част на града, а и по кварталите, за да има ред и да се чувстват хората в безопасност, без значение къде живеят“, смята кандидатът за районен кмет.

Тя сподели, че нейното разбиране е, че един кмет при всяка свободна минута трябва да е сред съгражданите си"Тогава успяваш да видиш истинския живот на хората, които са ти се доверили. Всички, с които разговарям на срещите си в район "Западен" искат кмет, който е един от тях, споделя същите болки и проблеми. Ние от БСП знаем как да ги решим, защото всеки един човек е важен”, завърши  Десислава Йорданова.