Станислав Стоенчев: На тези избори ще победи истината, компетентността и почтеността

Окт 01, 2019 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 626

01.10.2019

"Спешен лекарски кабинет, ремонт и нови детски площадки, ремонт на улици и тротоари са само част от проблемите, които искат решаване в нашия квартал", с тези думи жители на град Сопот се обърнаха към Станислав Стоенчев, кандидат на БСП за кмет на общината и придружаващите го кандидати за общински съветници. В разговора си с тях Стоенчев се ангажира и със справянето с още два наболели проблема - ограничаването на популацията на бездомните кучета и безводието на градските чешми. 

За д-р Попова, която е втора в листата въпросите, касаещи оцеляването на болницата  в Сопот и създаване на  спешен  кабинет са приоритетни, защото опазването на здравето на хората е нейно призвание. 

В плана за управление, който от БСП предлагат са обновяване и благоустрояване на обществените площи – улици, паркове, междублокови пространства, изграждане на детски площадки за спорт и отдих. "Предлагаме това да се осъществи съвместно с хората на принципа на споделените задължения. Общината изгражда и поддържа, общността следи за опазването им.", сподели пред присъстващите Станислав Стоенчев.

„Срещите ни с  жителите на общината не са спирали, а програмата ни, с която се явяваме на тези избори е изготвена изцяло върху проблемите, които те са споделили и  решенията, които БСП предлага.  Срещите на кандидатите на БСП с жителите на Сопот и Анево продължават, а ние сме сигурни, че  на тези избори ще победи истината, компетентността и почтеността, защото вярваме, че информираният човек не може да бъде манипулиран.“, категоричен е  Стоенчев.