Пловдивските социалисти отбелязват 2 юни на Братската могила

Юни 01, 2018 Новини БСП 0 1648

Добромира Тошева, председател на РС на БСП – Тракия: Всеки ден на настоящото управление е фатален за България

С митинг-поклонение на Братската могила социалистите в Пловдив ще отбележат Деня на Ботев и загиналите за свободата на България. Събитието на 2 юни ще започне в 18.00 часа пред мемориалния комплекс. Организатори са Градският съвет и районната структура на БСП – Западен. Слово ще произнесе младият социалист и младежки координатор в района Иван Цанов. Ще бъде спазена традицията на този ден новоприети членове да получат партийните си книжки.

В митинг-поклонението ще се включат председателят на БСП – Пловдив Красимир Трифонов, народните представители Теодора Халачева и доц. д-р Георги Йорданов, общински съветници, членове и симпатизанти на столетницата.

Добромира Тошева, председател на РС на БСП – Тракия: Всеки ден на настоящото управление е фатален за България

„Предстоят ни отговорни задачи, за да се дефинираме ясно не само като опозиция, но и като алтернатива, готова с план за управление”, това каза Добромира Тошева, председател на социалистите в пловдивския район Тракия. На разширено заседание социалистите обсъдиха състоянието на държавата, лъжите на правителството, парламентарния живот. „Статистиката е шокираща – за последната година от страната ни са се изнесли 31 000 българи, две трети са на възраст под 45 години”, посочи Тошева. По думите й всеки ден на настоящото управление вече е фатален за България. Тя подчерта, че само БСП е разтревожена за бъдещето на страната и илюстрира с примери от законодателни инициативи, които мнозинството е блокирало на ниво комисии. Ситуацията в местната власт не е по-различна, категорични бяха тракийските социалисти, които вече планират подготовката за вота догодина.