Гражданска инициатива в подкрепа на проф. Иво Христов „Кога, ако не сега? Кой, ако не ние?”

Мар 16, 2017 Новини БСП 0 894

Очаква се към гражданската инициатива да се присъединят университетски преподаватели, лекари, учители, творци, общественици, представители на различни съсловни организации

„Кога, ако не сега? Кой, ако не ние?” – това е мотото на Гражданската инициатива в подкрепа на Иво Христов, водач на листата на "БСП за България" в Пловдив. Тя стартира на 17 март в 17.30 часа в историческата зала „Съединение” на Регионален исторически музей – Пловдив. Специално за събитието в града пристигат  Елена Йончева и Тома Томов – водачи на листи на левицата, съответно за Хасково и Благоевград. Ще присъстват и акад. Георги Марков, проф. Людмил Георгиев, акад. Константин Косев, акад. Васил Гюзелев  и издателят Иван Гранитски.

Инициативата бе започната от студенти на проф. Иво Христов още в началото на предизборната кампания. В подкрепа на водача на пловдивската листа с № 10, по-късно се обявиха от асоциация „Сигурност”, Национален алианс „Род, единство, държава – РЕД”, сдружения, обществени организации, отделни граждани. Това стана ясно от десетките срещи на професора по социология на правото с пловдивчани.

Очаква се към Гражданската инициатива в подкрепа на „Иво Христов за Пловдив” да се присъединят университетски преподаватели, лекари, учители, творци, общественици, представители на различни съсловни организации. Обединява ги волята за промяна.