Кандидатите от БСП за България от Съединение: Промяната е наложителна

Мар 15, 2017 ПЛОВДИВ Новини БСП 0 1749

15.03.2017 г.

„На 26 март ще започне промяната!“, категорични бяха жителите на община Съединение, присъстващи на срещата с кандидатите за народни представители от БСП за България в област Пловдив. Да ги запознаят с визията на левицата  за управление на страната на срещата присъстваха водачът на листата Георги Търновалийски, третият в  нея Галин Дурев, Атанас Телчаров, Виолета Христодулова,  Йордан  Попов, Атанас Телчаров и Пенка Запрянова. В проблемите, стоящи пред жителите на общината, ги въведе Елена Попова, която е  изборът на  БСП  Съединение  в листата.  

Образованието, земеделието, вътрешната сигурност и опазването на домовете бяха само част въпросите, вълнуващи хората.Кандидат-депутатите представиха предлагания от БСП нов модел на финансиране на българските предприятия, чрез създаване на фонд "Индустрия" и фонд "Иновации".

"Първият ще бъде с начален капитал от 500 млн. лв. и ще финансира предприятия, които имат стратегия за създаване и развитие на индустриални мощности на пазарен и регионален принцип, които създават определен брой работни места и наемат млади специалисти. Вторият – се предвижда да има начален капитал от 150 млн. лв. и да бъде ориентиран към подкрепа на млади български инженери и специалисти, които да основават свои фирми и  по този начин да откриват нови работни места."- разясни   Георги Търновалийски.

„Необходим е ред в държавата, въвеждане на правила. Затова ще подкрепим БСП с нашия вот - за повече държавност. Днес подкрепата на държавата я няма нито в образованието, нито в здравеопазването. На 26 март ще стартираме заедно промяната, с гласуване с номер 10 в бюлетината, за тези, които могат да спасят  България. "- категорични бяха  присъстващите.