Георги Гергов: Доверие, честност и откритост - това е единственият верен път, по който БСП може да побеждава

Десет са избраните нови председатели на партийни съвети при проведените 24 отчетно-изборни конференции в област Пловдив

„През годините честно и почтено работихте за нашата обща кауза и съм уверен, че ще продължите да го правите. Защото това е нашият общ път!“. Това каза Георги Гергов, лидер на социалистите в област Пловдив при връчването на плакет и грамота за заслуги и принос в утвърждаването на социалистическата идея на председателите на общински и районни съвети на БСП в област Пловдив, които са били два и повече мандати водачи на своите организации. 
На заседание на Областния съвет на БСП Пловдив със званието "Почетен социалист" бяха удостоени Димитринка Вакрилова - р-н Централен, Севдалина Петрова - р-н Източен, Димитър Станков - р-н Западен, Петър Велков - Лъки, Николай Узунов - Куклен, Милко Сарафов- Брезово, Георги Злачев - Перущица и Атанас Петков - р-н Тракия. 
Десет са избраните нови председатели на партийни съвети при проведените 24 отчетно-изборни конференции в област Пловдив. БСП в Пловдив област може да се похвали с най-младия, може би в страната, председател на общинска структура на БСП – Станислав Стоенчев, Сопот, който е само на 25 години. Голяма част от новоизбраните председатели също са под 40 години, с което председателите на общински и районни структури под 40 години са вече единадесет. И това са  личности, доказали се в годините и като експерти в своята област. Учители, икономисти, лекари, както и представители на частен сектор застанали начело на своите организации, представи новоизбраните председателят на Областния съвет в Пловдив.
Отчетно-изборната кампания се превърна в своеобразен дебат за състоянието на БСП, за предизвикателствата пред нея и посоката, в която трябва да се развива, каза пред членовете на областния съвет Георги Гергов. „Ние трябва  да можем да дадем ясни отговори на всички важни за обществото въпроси, като ги изведем кратко, ясно и точно без двусмислие. Доверие, честност и откритост - това е единственият верен път, по който БСП може да побеждава“, категоричен бе лидерът на БСП в областта Георги Гергов.