Георги Гергов: Новият кмет трябва да бъде кмет на града

Окт 25, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 2241

Гласувах за Пловдив и за всички българи в България

„Гласувах за Пловдив и за всички българи в България”. Това каза лидерът на социалистите в Пловдив и кандидат за кмет на града Георги Гергов. „Надявам се, че ще има разум и довечера ще се поздравим с едни добри резултати. Глас народен, глас Божи – каквото каже народът, това ще е. Новият кмет трябва да бъде кмет на града, не да е пионка поставена отгоре”, каза още той.

Георги Гергов  изрази тревогата си,  че изборният ден е започнал с машинации. „Получихме сигнал, че в район Тракия в СИК в СОУ „Черноризец Храбър“ са раздавани предварително попълнени бюлетини с №3, за което имаме  и свидетели. Сигнализирали сме районния прокурор и главния прокурор, направили сме всичко и се надяваме, че компетентните органи ще предприемат  мерки, за да не бъде опорочен вотът на пловдивчани”, каза Георги Гергов. 

Преди да упражни своя вот Георги Гергов, придружен от съпругата си,  запали свещ в храм „Св. Климент Охридски“, район Западен, в който на почетно място е поставена иконата на апостол Ерм,  покровителят на Пловдив.