Д-р Емил Караиванов: „Водният цикъл” е на дневен ред през новия мандат

Окт 09, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 1680

Всичко е готово, имаме дори проведени процедури, но нямаме финансиране

Кандидатът за кмет на Асеновград от левицата д-р Емил Караиванов се срещна с жителите от балканските села на общината - Горнослав, Орешец и Добростан и обсъжда с тях въпроси, свързани  подготовката за зимата в планината.

Караиванов и неговите колеги кандидати за общински съветници от БСП-АБВ, ППК „Екогласност” Енко Найденов, Маргарита Стоилова, Екатерина Гешева, Гео Караданов, Божидар Носиков, Божидар Малинов, Ваня Гераксиева се срещнаха  и с асеновградчани от квартала до градинката на Стоматологията. Присъстващите заявиха, че са доволни от управлението на града през последните четири години и обявиха категоричната си подкрепа за втори кметски мандат на д-р Емил Караиванов. Избирателите от района задаваха въпроси, свързани с реализацията на големия воден проект и пречиствателната станция за отпадни води. В отговор д-р Емил Караиванов заяви, че европейските регламенти не са дали възможност в последната година от мандата да започне изпълението на проекта. „Всичко е готово, имаме дори проведени процедури, но нямаме финансиране. Държавата все още не е  изяснила отношенията си с Европейската комисия, за да стартираме проекта. Надявам се, още през първата година на следващия мандат  реалната работа, свързана с инвестиции във водоснабдителната и канализационната мрежа и  пречиствателната станция в Асеновград да започне”, допълни още кандидатът за кмет д-р Емил Караиванов.

Срещата в градинката до Стоматологията  бе посрещната с интерес и от децата. Десетки малчугани се тръгнаха с червените балони  от д-р Емил Караиванов.