Инж. Милена Колева, кандидат за районен кмет на БСП за р. Западен: На Пловдив е нужна промяна и ние младите сме нейни носители

Лошото време не спря близо 300 симпатизанти на левицата да дойдат за официалния старт

В кв. Прослав на пловдивския район Западен откри предизборната си кампания 30-годишната кандидатка на БСП за районен кмет инж. Милена Колева. Лошото време не спря близо 300 симпатизанти на левицата да дойдат за официалния старт на предизборната надпревара за ИТ –специалистката. „Започвам от кв. Прослав, защото за мен има сантиментална стойност. Тук съм направила първите си стъпки, тук съм посещавала детска градина и от тук започват съзнателните ми спомени”, сподели тя пред хората, които  едва се побраха в местното читалище. Колева категорично заяви, че влиза в състезанието с ясната убеденост в силите, възможностите и целите си. „На Пловдив е нужна промяна и ние, младите хора, сме носители на тази промяна”, тя. В нейна подкрепа се изказа директорът на Английската гимназия и председател на левицата в настоящия местен парламент Николай Радев. Той припомни, че политическата кариера на Милена Колева започва като сътрудник на групата съветници и от самото начало е показала потенциал да се занимава с обществена дейност. „Тя може и трябва да бъде кмет, ако искаме район Западен да се развива като централната градска част, където се изсипват милиони”, заяви кандидатът за следващия мандат в ОбС Николай Радев и допълни: „Време е за промяна! Време е да изметем политическата върхушка, която облагородява само района около собствения си хотел, а крайните квартали са изоставени”. В заключение Радев призова хората да гласуват с №5 за кмета на промяната Георги Гергов, с №5 за Милена Колева, която иска да върне красотата на Западен и с №5 за листата на БСП, в чиято програма хората са най-важни.

Да подкрепят колегата си Колева на официалното откриване дойдоха кандидатите за районни кметове инж. Калин Милчев („Централен”), Красимир Трифонов („Южен”) и Петър Курдов („Северен”). Официално представени бяха и местните кандидати за съветници – здравният мениджър Десислава Йорданова, младият социолог Иван Цанов, току-що дипломираната със специалност „Публична администрация” Екатерина Сотирова. Сред присъстващите бяха още  млади лица от листата с №5 – юристът Красимир Карамфилов, финансистът Иван Петков, хирургът д-р Любомир Паунов и университетският преподавател Александър Алексиев. Топло посрещнати бяха също настоящите съветници доц. Ангел Иванов, Димитринка Вакрилова и Николай Радев, които след разговори с жителите на кв. Прослав констатираха, че проблемите и след този мандат остават същите. „Това може да се промени само с №5 на  25 октомври”, категорични бяха тримата.