Красимир Трифонов, кандидат на БСП за кмет на Южен: Администрацията да спре с аристократичното отношение към хората

Има много слаби места и проблемни зони, които преливат чашата на гражданското търпение към дясното управление

„Обслужването в районната администрация трябва да бъде на ниво – бързо и достъпно. Трябва да спре досегашното аристократичното поведение и отношение спрямо хората“, заяви в поредна среща кандидатът за кмет на район Южен Красимир Трифонов с жители на кв. Кючук Париж. От разговора  стана ясно, че има много слаби места и проблемни зони, които преливат чашата на гражданското търпение към дясното управление. Присъстващите заявиха, че симпатизират на БСП, защото си връща доверието като единствена алтернатива на статуквото в Пловдив. „Само социалистите могат да поправят всичко разрушено”, заяви офицер от резерва. „Помним какво беше преди, искаме да се върне качественото управление, когато имаше работа и спокойствие за всички“, допълни бившият военен. 

Майки се оплакаха, че детските площадки в квартала се рушат и настояха пред Трифонов да се ангажира със спешни мерки. Родители на 2-годишно момиченце обясниха, че твърденията на Общината за решен проблем с местата в детските заведения не отговарят на истина. „И при поредно класиране нашето детенце не е в списъка”, каза затрудненото младо семейство.

По-възрастните граждани смятат, че няма достатъчно пейки и беседки, дори в парковете, защото местата, където можеш да прекараш спокойно свободното си време са малко. Няколко от присъстващите господа отправиха предложение за разливна кухня за възрастни, като дадоха и идеи за местоположението й. 

„Нуждаещите се от ремонт вътрешноквартални улици, лошите и дори липсващи тротоари, недовършените спирки, замърсените тревни площи, занемарените детски площадки не могат да се нарекат добри условия за живот“, възмущават се жителите на района.

„Когато управляващите ги е грижа за хората, тогава всяко едно звено ще бъде на нужното ниво, затова се борим ние – да има бъдеще за всички“, добави Красимир Трифонов в края на срещата и благодари на присъстващите за изразената подкрепа и вяра към него.