Жители на с. Труд: Нашата община има нужда от млад и амбициозен кмет

11.10.2023

„Успех и като станете кмет да идвате всеки месец!“, така жители на село Труд посрещнаха кандидата за кмет на община Марица и водач на листата с номер 1 Виолета Христодулова при поредната и обиколка в селата на общината. В срещата в селото тя бе заедно с Красимир Минков, успешен кмет, втори мандат, на село Труд и кандидат за трети.

На чаша кафе местните споделиха своите тревоги и опасения за международната политика, за политиката, която води правителството и разбира се - за предстоящите избори и начините за гласуване. Виолета Христодулова сподели, че заедно с нейния екип ще предложат на жителите на общината смели решения и няма да обещават невъзможни неща.

„В центъра на нашата управленска програма сте вие, жителите на община Марица. От изключителна важност е да се чувствате защитени и обгрижени.  Предложенията ни в социалната сфера са за развитие на нови услуги за възрастни, разширяване на обхвата на услугите „Личен асистент” и „Обществена трапезария”, увеличаване на обхвата на социалния патронаж за възрастните хора. Това са част от акцентите в нашата платформа.

За гарантиране на обществения ред ще бъде изградено звено "Общинска охрана", като ще бъде разширена и системата на видеонаблюдение в населените места.“, поясни Виолета Христодулова.

От своя страна Красимир Минков обеща, че усилията и работата по облагородяването на село Труд и реновирането на улици ще продължи. За целта в общината ще бъде създадено Общинско предприятие за строителство и ремонт. „Съкращавайки дългите процедури и разходите по контрол на частните фирми, целим бърза реакция и качество на свършената работа. Така ще можем по-бързо, по-евтино и по-качествено да извършим ремонта на улиците във всички населени места. Това предприятие ще е от полза и при спешни ремонти в детски градини, читалища, пенсионерски клубове и други общински сгради.“, допълни обещанията на Красимир Минков и  кандидатът за кмет на общината Виолета Христодулова.

Жителите на Труд бяха категорични, че и на предстоящия вот ще изберат отново своя кмет, а за общината, според тях е необходима промяна и нов, млад и амбициозен кмет, а Виолета Христодулова е реалната промяна на статуквото.

„За да подкрепите и мен, и кандидатът  ни за кмет на община Марица, и кандидатите за общински съветници, трябва да гласувате с номер 1 в бюлетината!“, призова в края на срещата Красимир Минков.