Манол Генов: БСП има стройна и напълно постижима платформа за управление на страната

Мар 16, 2023 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 682

“Да! Можем“ е работещият и напълно заслужен слоган, под който трябва да водим кампанията

Асеновградските социалисти откриха предизборна шатра на централния площад „Акад. Н. Хайтов“ с пожелание за активна и позитивна кампания, на чийто финал да се поздравят с най-доброто представяне.

„Най-уверен се чувствам сред своя първи кръг съмишленици, каквито за мен са асеновградските социалисти “, призна на откриването водачът на листата на „БСП за България“ в Пловдив-област Манол Генов.

„Имаме стройна и напълно постижима платформа за управление на страната. Ще отстояваме максимална част от нея да стане приоритет в следващия парламент и изпълнителната власт. Но за да се случи това, е важно относителната тежест на БСП да бъде колкото е възможно по-голяма“, категоричен бе Генов.

Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ в Пловдив-област, заедно с младите асеновградски социалисти, Мария Мустакова, Иван Яков, Георги Киков и Димитрия Митренова, раздадоха на хората предизборни материали. „Ние сме тези, които вярваме, че „ДА! Можем“ е работещият и напълно заслужен слоган, под който трябва да водим кампанията, така че на 2-ри април БСП да се поздрави с най-добрия резултат, който заслужава“, коментираха младите хора.