БСП закри предизборната си кампания в Пловдив

Окт 25, 2019 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 808

Най-достойният отбор с № 56 ще направи промяната

„По време на кампанията обиколихме Пловдив, срещнахме се със стотици пловдивчани и проведохме много хубави разговори за бъдещето на града. Благодаря за добронамереното отношение към мен. Заедно с мен бяха кандидатите за районни кметове. Ние издигнахме пред пловдивчани една нова идея – идеята за хората. Идеята за здрави и образовани пловдивчани". Това каза кандидатът за кмет на община Пловдив Николай Радев на закриването на кампатията си. На събитието заедно с него бяха и кандидатите за районни кметове – Тодор Стоилов за „Централен“, Ангел Иванов за „Южен“, Атанас Баташки за „Северен“, Добромира Тошева за „Тракия“, Йордан Василев за „Източен“, Десислава Йорданова за „Западен“ и кандидатите за общински съветници с номер 56 в интегралната бюлетина. Пред пловдивчани Радев заяви, че в Пловдив го има онзи дух, който рядко се намира в други градове. "Имаме самочувствие, а всичко това ще ни даде основата за развитие. А в основата е нашето образование, което има огромни традиции със средните училища, с висшите училища , бизнеса, който имахме преди 30 години, с онази икономика, в която Пловдив беше високо развит технологичен център. Ще възстановим Пловдив и той отново ще заеме достойното място, където е бил през хилядолетията. Ще го възстановим, защото ще бъдем заедно отново с хората. За да бъде Пловдив на хората", категоричен бе Николай Радев.

"Изборът с номер 56 е гаранция за по-доброто бъдеще на Пловдив. Кандидатите на БСП са най-подготвени за управлението на Пловдив. В листата ни за общински съветници има лекари, архитекти, инженери, хора с управленски опит. Победа с №56“, заяви председателят на ГС на БСП Красимир Трифонов.

Народният представител от ПГ на "БСП за България" проф. Иво Христов и проф. Людмил Георгиев дойдоха в Пловдив специално да подкрепят кандидатурата на Николай Радев за кмет на града. Пред събралите се пловдивчани проф. Иво Христов заяви, че Пловдив и България са налегнати от тежка политическа зима, която е смръзнала силите, волята и желанието за борба на българите. Той добави, че голяма част от нашия народ чака зимата сама да мине и някой да докара пролетта. "Всяка обществена промяна става, когато много и различни хора разберат, че промяната на собствения им живот, на живота на децата им, на живота на техните семейства зависи от промяната на цялата обществена среда. Цели народи са си отивали, когато са се опитвали да мислят, че всеки един ще се спаси поединично“, коментира проф. Иво Христов. Той подчерта, че в неделя отново българите са пред избор, но те трябва да разберат, че изборът е реален властови инструмент да се обърне ситуацията. „Да мине политическата зима, да се стопят ледовете и да дойде политическата пролет. Тази работа става с воля, гръбнак и смелост. Престанете да се страхувате. Най-сетне българите трябва да разберат, че всичко е в техните ръце, ако те повярват в това. Няма големи и малки народи, има народи, които имат малък, къс или голям хоризонт на мечтите си. Пловдив е велик град, бъдете достойни за него. Имайте големи мечти, за да направим големите промени!“, обърна се към пловдивчани проф. Иво Христов и пожела победа на изборите.

Проф. Людмил Георгиев призна, че е доволен, защото най-после Пловдив има интелектуалец – кандидат за кмет. „Това, от което страдаме всички в последните 10-15 години, е тоталното опростачване на нацията. Крайно време е не само Пловдив, не само София, а цялата страна да избере интелектуалци, които могат да повдигнат самочувствието на българския народ и да направят така, че нашите деца да си останат в България, а не да скитат „немили-недраги“, каза проф. Георгиев.

Областният председател на БСП Георги Гергов заяви, че  кандидатите за кмет на Пловдив, за районни кметове и съветници са най-достойният отбор. „В неделя ще направим показно на управляващите, на тези, които си мислят, че са несменяеми. Кандидатите на БСП заслужава да бъдат оценени. Те могат да направят промяната!“, категоричен е Георги Гергов. Той пожела изборен успех на отбора на „БСП за България“ с номер 56 в интегралната бюлетина.