Ива Вълчева: Ще решаваме проблемите в диалог с вас

Окт 18, 2019 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 662

17.10.2019 г.

„Не чакайте от нас обещания,  ние ще решаваме проблемите в диалог с вас. Кметът на населеното място е най-близо до вас, жителите му, и най-добре знае кое е най-належащо. Затова ние се ангажираме всяко село да има своя самостоятелен бюджет, с който да разполага и при добра отчетност да разходва. А общинският кмет да прави  отчет за свършеното на всеки три месеца“, представи част  от приоритетите на БСП Ива Вълчева, кандидат за кмет на община Хисаря, заедно е екипа на Коалиция "БСП за България" на среща с жителите на село Старо Железаре. 

„За да  е успешен един кмет на населено място трябва да има подкрепата на кмета на общината и на общинската администрация. За съжаление през изминалия мандат не беше точно така. Трудно се случваха нещата. Надявам се да нямаме такива мандати като предишния“, сподели пред  жителите на  село Старо Железаре Илия Тонов- най-добрият кмет в новата история на селото според съселяните му. Според Ива  Вълчева подпомагането на читалищната дейност, облагородяване на зелените площи са дейности, които изискват малко усилия и за тях няма нужда от милиони.  Мария Мустакова, председател на МИГ Хисаря и настоящ общински съветник, обеща на своите съселяни поддържане на сградите общинска собственост. Пенчо Шапков, водач на листата на БСП, пое ангажимент  да има по- добра организация на дейностите по сметосъбирането и сметопочистването, както и да бъдат  редовно почиствани деретата и речните корита.

„Старо Железаре ще има на кого да разчита, ако подкрепи нашата листа и личностите в нея- не само Ива Вълчева като кандидат за кмет, но и  кандидатите за общински съветници, сред които са хора, подкрепящи всяка наша полезна инициатива и които ще живеят с нашите проблеми и ще ги решават“, призова Илия Тонов.