Добромира Тошева: Няма да се примирим с разрухата в Тракия!

Окт 10, 2019 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 652

Червени рейдове в пловдивските райони

"Тракия отдавна загуби титлата си на най-модерен и приветлив пловдивски район. Констатацията е не само моя, а на всички, които живеят тук", заяви Добромира Тошева – кандидат-районен кмет от левицата. За Тракия тя казва: „Това е малкият ми всемир, който ме прави щастлива”. Според нея  реалността обаче е съвсем друга. Заедно с екипа си тя е документирала най-фрапантното от обиколките им от т. н. инфраструктура на района.

Снимките представят грозна картина- разбити стълби, по които съгражданите й редовно се препъват; потресаващи беседки самоделки, където пенсионерите се събират на раздумка или да поиграят на шах и карти; в парка, където играят децата, или липсват пътеки, или ако ги има, те са с разбити плочки и нагънат релеф; пейките стават за всичко друго, но не и за сядане; сметта не се събира редовно, а боклукчийските коли дрънчат в най-неподходящото време и смущават всички.

„Едва ли трябват твърде много средства, за да спрем разрухата. Трябва желание и воля. Имам ги. Вярвам, че и съкварталците ми ги имат”, убедена е Добромира Тошева. Тя призовава всички от района да действат заедно, за да превърнат Тракия в наистина прекрасно място за живеене и отдих.