Старт на националната инициатива за отмяна на сделката за ЧЕЗ бе даден и в Пловдив

Политиката на БСП за борба с монополите е ясна и последователна

„Политиката на БСП за борба с монополите е ясна и последователна, тя има отражение и в предложенията ни в парламентарна  зала. Тяхното неглижиране от страна на управляващите е и поредното доказателство за това, че  не работят в интерес на хората”. Това казаха при старта на подписката народните представители от ПГ на „БСП за България” Теодора Халачева и Георги Търновалийски.

 „Единствената политическа сила, която можа да спре управляващите, е БСП. Само ние можем да предложим алтернатива, защото сме партия с кауза, партия с идеи, партия, която усеща пулса на хората”. Това каза председателят на ГС на БСП Пловдив Красимир Трифонов при старта на  националната инициатива за отмяна на сделката за ЧЕЗ България.

 „Сделката за продажба на ЧЕЗ е грабителска и антибългарска. Това е ограбване на страната и отговорността е изцяло на ГЕРБ и коалиционните им партньори от Обединени патриоти”, категорична бе Добромира Тошева, председател на БСП в район Тракия.

Повече от 100 подписи бяха събрани само за час в новооткрития  партиен клуб на районната организация  на БСП - Тракия. „През следващите дни подписката ще се разпространява в клубовете на БСП в районите на Пловдив и общините”, обяви  Георги Гергов. „Днес даваме старта на кампанията, защото ние сме на страната на хората. Те имат усет, инстинкт за съхранение на България . Срещу народа не трябва и не се върви”, добави той.