Манол Генов: Нека изборната победа уцели право в 10-ката!

Мар 24, 2017 ПЛОВДИВ Новини БСП 0 1733

В нашата кампания показахме колко състоятелен е предизборният слоган на БСП „ПОИСКАЙ ПРОМЯНАТА”

„В нашата кампания показахме колко състоятелен е предизборният слоган на БСП „ПОИСКАЙ ПРОМЯНАТА”. Нека изборната победа уцели право 10-ката!” Това заяви кандидатът за народен представител от коалиция „БСП за България” Манол Генов в Асеновград. Стотици се събраха на площад „Акад. Николай Хайтов”, развявайки с гордост и надежда за победа партийни знамена, на закриването на кампанията на левицата там и пожелаха успех на своя кандидат. На събитието присъстваха и част от листата на БСП за Пловдив област - Виолета Христодулова, Пенка Запрянова и Димитър Попов.
„Преди месец, на откриването на нашата кампания, ви казах, че ние, социалистите и симпатизантите ни от Асеновград и общината, влизаме в тази кампания с една огромна привилегия - тази, че ние знаем и сме доказали как се печелят избори. И то не веднъж”, каза също той пред събралите се.
Всички ние направихме така, че с делата си да заслужим победата за БСП
„В продължение на цял месец всички ние направихме така, че с делата си да заслужим победата за БСП, а в нейно лице и най-добрия избор за България. Никак не ни беше лесно. Срещу себе си имахме противник, който с цената на всичко държи да се върне отново на власт. Срещу себе си имахме върволица от популистки партии и надробена десница, обещаващи небесни блага с неясни основания”, посочи Манол Генов. Той подчерта, че кандидатите на левицата са обиколи всяко кътче на общината, срещнали са се с хората, обяснявали са и са убеждавали. „Трупахме съвети и събирахме поуки. Поемахме ангажименти, без да даваме напразни обещания”, категорично заяви той.
„Като кандидат за народен представител моите маршрути в тази кампания бяха още по-дълги. А една част от тях се повториха, и потретиха. Защото трябваше да стигна до всяко населено място от Пловдив област.  Кампанията се оказа изтощителна, но и достатъчно зареждаща. Защото всички вие, с идеи, инициативи и подкрепа, показахте, че сте до мен”, обърна се той към хората.