Манол Генов с подарък към асеновградските училища по случай Трети март

Всички искаме младото поколение да расте с любов към родината и да пази историческата  памет

Всички искаме младото поколение да расте с любов към родината и да пази историческата  памет.  Българското училище е най-доброто място за възпитание в патриотизъм и уважение към историята на Родината ни. Затова съм убеден, че всеки общественик или политик, всеки, който има отношение към растящото поколение, трябва да се чувства съпричастен затова децата и младите хора да бъдат родолюбци със знания и да са горди с историята на България"

В навечерието на Националния празник на Република България - Трети март си позволих да дам своя скромен принос към това училищната среда на Асеновград да има повече материали за онагледяване и възприемане на  величави моменти от българската история. Затова на училищните ръководства на всички  училища в Асеновград и по населените места на общината подарих комплект красиви портрети на велики личности от Средновековна България. Четиринайсет портрети на български ханове, князе, царе и на Първия български Патриарх Евтимий и диск с 20 бойни марша „За честта и славата на България”.          

Честит Трети март, Национален празник на България! Нека не спираме да подхранваме патриотизма и националното ни самочувствие на хора, живеещи в достойна европейска страна с история и памет!

Манол Генов - кандидат за народен представител от "БСП за България" в област Пловдив